Tochitura dobrogeana

de elena001 in Porc, 6 Iun 2013 | 4428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 linguri de bulion
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei iute verde
  • sare,piper
  • putin busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dobrogeana:

Carnea se taie in bucatele mici.

Se pune uleiul la incins si se pune carnea pentru  a se rumeni putin.

Apoi adaugam ceapa,usturoiul si ardeiul iute tocate marunt pt a se cali impreuna cu carnea.

Se pune apa cat sa acopere carnea si apoi se pune bulionul.

Se lasa la fiert iar la sfarsit se pune sarea,piperul si putin busuioc tocat marunt.

Daca doriti puteti praji si un ou sa puneti deasupra,eu prefer fara ou.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura