Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 12573 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.07.2010, 15:47

e super delicioasa

nadina73 1

30.07.2010, 17:48

deci vreau o portie primesc hai te rog mumosdau 5 f

ela 1

30.07.2010, 18:01

de cand nu am mai mancat mamaliga....

Laly 1

30.07.2010, 18:39

Rocsi te astept.

Laly 1

30.07.2010, 18:40

Nadina poti sa vii fara tacamuri,gasim noi ceva

Laly 1

30.07.2010, 18:40

Pai Ela te astept,bag si berea la rece

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 20:54

nici nu stii cat de mult imi place tochitura................o portie se poate, imi iau si furculitele cu mine..............

rivka 1

30.07.2010, 20:55

nu am mancat asa ceva niciodata dar arata foarte bine si ce portie uriasa!!!

Laly 1

30.07.2010, 21:30

Medi te astept cu drag

Laly 1

30.07.2010, 21:32

Rivka sa stii ca este tare buna,merita incercata

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 22:30

Corinuta 1

30.07.2010, 23:10

elena1988 1

24.02.2011, 09:54

babi5 1

14.12.2014, 19:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in bait