Tochitura cu mamaliguta

de adasev12 in Porc, 18 Ian 2012 | 4634 vizualizari

 

poftiti la cina!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnita de porc, fleica
  • 200 g sunculita de porc( de pe burta, cu slaninuta)
  • 2 lg bulion
  • sare, piper, cimbru uscat
  • o ceapa
  • mamaliguta calda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Carnita se taie bucatele mai mici, la fel si sunculita si se prajesc in putin ulei, apoi se adauga ceapa si se mai calesc cateva minute. Se pune apoi cate putina apa cat sa nu se prinda de fundul vasului si se continua coacerea sub capac, pana se face carnita. Cam cu 10 minute inainte de final se pune si bulionul, cimbrul, se sareaza dupa gust si se mai adauga ceva apa, sa fie si nitel sos. La sfarsit se pune si piper dupa gust.

se serveste cu mamaliguta calda si cu castravesciori murati. foatre buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc