Tochitura cu mamaliga si oua

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 3 Iun 2014 | 3857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne de porc
  • o bucata de carnat taranesc
  • 100 gr kaizer
  • ceapa verde
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • oua
  • branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliga si oua:

              Carnea de porc se taie cubulete si se caleste.Carnatiul si kaizerul se taie feliute si se caleste cu carnea.Adaugam ceapa taiata fidelute,o lingura de bulion,sare,piper si o cana de apa si lasam sa dea int-un clocot.Preparam mamaliga si prajim ouale si montam farfuria,deasupra radem branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliga si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliga