Tochitura

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2015 | 6269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 300 g carnati afumati de casa
  • 300 g carne afumata
  • 2 cepe
  • 50-75 ml ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper
  • -250 ml. vin alb
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea pentru ras deasupra (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

 

Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc , amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit adaugam carnea afumata si carnatii, mai lasam 5 minute si  punem vinul ,100 ml apa si frunza de dafin, acoperim cu un capac si lasam la fiert in jur de 50 minute.Amestecam din cand in cand, iar daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 50 min., condimentam cu sare si piper,adaugam bulionul desfacut in apa ,punem si usturoiul pisat, si mai lasam inca 15 minute la fiert. Se serveste alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri.Deasupra radem telemea.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

tarasmariana 1

20.04.2015, 09:55

Foarte buna!

Gicuta 1

20.04.2015, 13:10

Multumesc tuturor!

mihaelar63 1

21.04.2015, 23:12

Eu nu am preparat tochitura , doar am servit . Trebuie sa o fac si pe aceasta . Reteta merge la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura