Tochitura

de gaby_gabytza in Porc, 1 Feb 2013 | 4417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • gusa
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie bucatele si se condimenteaza dupa gust. Le punem la prajit cu putin ulei iar cand carnea incepe sa se prajeasca adaugam pasta de tomate, vinul si 2 catei de usturoi intregi. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca pana se formeaza un sos. La final adaugam gusa si se mai lasa sa se prajeasca putin impreuna. Se serveste cu mamaliguta, branza si oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)