Tochitura

de gaby_gabytza in Porc, 1 Feb 2013 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • gusa
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie bucatele si se condimenteaza dupa gust. Le punem la prajit cu putin ulei iar cand carnea incepe sa se prajeasca adaugam pasta de tomate, vinul si 2 catei de usturoi intregi. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca pana se formeaza un sos. La final adaugam gusa si se mai lasa sa se prajeasca putin impreuna. Se serveste cu mamaliguta, branza si oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]