Tochitura

de dakris in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2012 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 carnat (oltenesc, cabanos, semiafumat etc)
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 pumn ciuperci congelate
  • 400g rosii decojite in bulion
  • boia de ardei dulce
  • sare, piper, busuioc, foi de dafin
  • 100 ml vin rosu
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se sareaza si se prajeste in putin ulei. Cand e apropae prajita adaugam vinul, iar cand acesta s-a evaporat se pune si carnatul taiat felii si lasam sa se prajeasca impreuna pana se rumenesc un pic.

Ceapa, ardeiul si ciupercile se inabuse intr-o tigaie cu putin ulei si 1 ceasca de apa. Daca mai este necesar se adauga mai multa apa. Cand legumele s-au inmuiat  se adauga rosiile, usturoiul taiat felii si o ceasca cu apa. Acoperim si lasam sa fiarba inca cateva minute. Se adauga carnea si carnatii prajiti, apoi se condimenteaza si se mentine pe foc inca 5-10 min.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cina boiereasca