Tochitura

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2012 | 7839 vizualizari

 

Buna tareeeeee!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Nu am sa trec cantitatile, poate doar orientativ, pune fiecare cat si cum doreste dupa bunul plac...
  • piept de pui( eu am pus 1 buc)
  • sunculita de porc afumata( doua trei felii)
  • rulada de curcan afumata( 1-2 felii)
  • carnati subtiri de porc afumati( vreo 2 buc)
  • carnati grosi de porc afumati( 1 buc)
  • ardei gras rosu( 1)
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia
  • pasta de rosii( o lingura)
  • ulei( eu am pus de palmier)( 3 linguri)
  • usturoi( 3-4 catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Tot ce avem de facut este sa taiem dupa dorinta mai marunt sau mai mare ingredientele, sa ungem apoi o tava cu ulei atat cat dorim si sa le prajim usor la foc mic pana se rumenesc, incepem cu pieptul de pui apoi cand se albeste adaugam si restul si acoperim la inceput sa le si inabusim apoi luam capacul si le rumenim, condimentam, sare, boia, piper,  adaugam si usturoi  mai lasam inca putin si servim cu mamaliguta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de ceapa