Tocanita picanta

de eclerash in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 4782 vizualizari

 

Pentru ca eu as manca si miere picanta :) va propun o reteta de tocanita picanta

 

INGREDIENTE

  • piept pui
  • 3 ardei iuti
  • 1 ceapa alba si una rosie
  • 200 g porumb
  • piper cayene
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem pieptul si il rumenim apoi il scoatem si il pastram cald.In acelasi ulei calim ceapa si cand este gata adaugam ardeiul taiat marunt.Dupa 5 min repunem pieptul in tigaie,iar dupa alte 5 min adaugam si porumbul stingand totul cu vin.Apoi adaugam bulionul si condimentele si mai lasam sa se ”familiarizeze” ingredientele.

TIPS-URI

1

ca si garnitura am preferat sa folosesc paste astfel renuntand si la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

28.06.2010, 00:13

Ce bunatate ai facut tu aici.Nu cred ca mai ai si pentru mine o portie,dar sper sa ma tii minte data viitoare.

mihaelar63 1

28.06.2010, 00:21

interesanta combinatie n-am pus porumb in tocanita , trebuie sa incerc si eu

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:08

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu carne