Tocanita papricata de miel

de mihaelar63 in Oaie, 3 Mai 2014 | 4322 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:54

,, Blidul '' Este tot din cele de la bunica . Aleg sa prezint in aceste farfurii retetele ce le stiu de la ele

Bya Ralu 1

03.05.2014, 22:56

arata bine dar nu pap miel

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:02

Byuto asa zicea si Andrei al meu , dar din asta a mancat . Te asigur ca carnea de la mielul din rasa Suffolk este net superioara . Ai ramane uimita cat de bun poate fi . Nici eu nu ma prea dadeam in vant , dar de doi ani de cand cumparam proaspat de la vecinul e O.K.

RuxyRux 1

03.05.2014, 23:06

Wow! Iti trimit un sot la masa?

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:10

Rux, surprinzator chiar asta seara am gatit si mai am . Pentru el merge si un pahar de vin din aceala special demisec de pe salina

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:10

Delicios

RuxyRux 1

03.05.2014, 23:12

O sa fie topit!

MotanLaOale 1

03.05.2014, 23:30

delia64 1

03.05.2014, 23:50

Super tocanita ta !!!

MOKUSKA 1

04.05.2014, 10:28

iubim pasta de ardei rosu in orice.. super reteta

Panacris 1

04.05.2014, 10:53

tiby 1

04.05.2014, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel