Ca o olteanca ce sunt mi-era pofta de praz si ce sa fca eu cu praz, hai o tocanita! a iesit atat de gustoasa ca abia ne-a ajuns la toti 4!:)
Carnea se spala si se toaca bucati potrivite. Ceapa si prazul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se toaca si ele marunt. Se pune la incins uleiul de floarea soarelui si se caleste carnea intai pana se albeste deasupra. Apoi adaugam ceapa si prazul si amestecam. Lasam putin sa se inmoaie si adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul rosu tocat. Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn. Acum adaugam un praf de sare si piper negru. Amestecam din nou, punem apoi rosiile tocate si uleiul de masline. Amestecam bine si apoi lasam sa scada putin si dupa ce scade completam sosul adaugand cate putina apa usor calduta, din cand in cand. Spre sfarsit cand e aproape gata adaugam si frunza de dafin si ultima data patrunjelul verde.