Tocăniță de vita cu ardei copt

de cristinutanicolita in Vita, 10 Noi 2015 | 6026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mușchiuleț de vita
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 400 g ardei copt
  • 300 ml suc de roșii
  • 1 căpățână usturoi
  • Mărar+pătrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de vita cu ardei copt:

Carnea se spală și se taie. Intr-O cratiță se pune ulei la încins, se adaugă carnea și se lasă pana ce se rumenește puțin. Intre timp legumele (mai puțin ardeiul ) se curăță, spală și se taie după preferință. Se adaugă peste carne și se acoperă cu apa. Se lasă să fiarbă la foc mic. 

Ardeii se curăță de pieliță și semințe și se taie.

Când carnea este este aproape fiarta se adaugă ardeiul și rosile. 

La final se adaugă usturoiul pisat și verdeata tocata mărunt. 

Merge f bine lângă murături! 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de vita cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.11.2015, 21:00

Super faina!

cristinutanicolita 1

11.11.2015, 07:53

Va multumesc

miki_a 1

11.11.2015, 10:02

Ce mult imi place!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu vita si cuperci in sos de vin