Tocanita de pui la minut

de flori24 in Pui, 25 Ian 2014 | 3424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 400g mazare
  • 650 g pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • patrunjel,marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui la minut:

Se spala copanele se curata si se dau la prajit in oala intr-o lingura de ulei ,la foc mic.Se spala ceapa si morcovul.Ceapa se taie cubulete mici iar morcovul se da prin razatoare.Se pun in oala la calit impreuna cu carnea.Lasam pana se aureste ceapa adica aproximativ 2-3 minute,si adaugam pastaile si mazarea .punem 2 cani de apa si o lasam pe foc timp de 20-30 minutes.Punem pasta de tomate,condimentele ,mararul si patrunjelul.O lasam in continuare 5 minutele pe foc o gustam si gata:).

TIPS-URI

1

Eu am zarzavat in congelator, amestecuri de legume am pus si cateva rosii cu morcov si patrunjel:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere