tocanita de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 7 Apr 2010 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • o capatana de usturoi
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 fire de cimbru
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

se spala puiul, se taie bucati si-l punem la fiert, astfel facem si o supa din el :D

separat calim ceapa taiata mai mare si usturoiul, dupa care adaugam carnea si punem firele de cimbru, completam cu o cana de supa, punem bulionul si lasam sa fiarba impreuna cca 10-15 min.

condimentam cu sare, piper si boia.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu exotic de curcan cu ananas