Tocanita de pipote

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2014 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

Intr-o oala punem pipotele la fiert. Separat taiem cubulete legumele, usturoiul il pisam. Dupa ce au fiert pipotele intr-o craticioara calim ceapa, ardeiul si usturoiul si adaugam pipotele strecurate. Adaugam o cana de apa, sarea, piperul si faina dizolvata in putina apa si lasam sa dea in clocot, adaugam si patrunjelul tocat la sfarsit.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana cu usturoi