Tocanita de pipote

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2014 | 3642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

Intr-o oala punem pipotele la fiert. Separat taiem cubulete legumele, usturoiul il pisam. Dupa ce au fiert pipotele intr-o craticioara calim ceapa, ardeiul si usturoiul si adaugam pipotele strecurate. Adaugam o cana de apa, sarea, piperul si faina dizolvata in putina apa si lasam sa dea in clocot, adaugam si patrunjelul tocat la sfarsit.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana cu usturoi