Tocanita de miel cu cartofi noi

de mihaelar63 in Oaie, 17 Mai 2015 | 4684 vizualizari

 

Nu-i mare filozofie mancarea asata dar este cu un gust mare:D. Atat de simplu de preparat si cu ingrediente putine, de calitate. Si celor ce ar stramba din nasuc la folosirea unturii de porc i-as ruga sa studieze ca o lingura de untura proaspata in mancare aduce mai multe beneficii decat cateva de ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi noi:

  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca.
  2. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.
  3. Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.
  4. Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.
  5. Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.
  6. Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.
  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .
  8. Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.
  9. Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti :d

TIPS-URI

1

Carnea demiel este frageda si se prepara rapid .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]