Tocanita de mazare cu soia cubulete (de post)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 21 Mar 2011 | 19388 vizualizari

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 11:09

tare bun

CookandSmile 1

21.03.2011, 11:26

La Ancuta 1

21.03.2011, 11:36

buna

elena1988 1

21.03.2011, 12:22

Lau 1

21.03.2011, 13:22

bunnnn

deyutzky 1

21.03.2011, 14:22

imi place mult mai fac si eu

madi_marin 1

21.03.2011, 17:31

buna mancarica.....

diaconta 1

21.03.2011, 20:18

Foarte apetisant pentru o mancare de post bravo Ana

mirela0911 1

21.03.2011, 21:23

Asa am facut si eu vineri, mazare scazuta cu soia

LUK 1

21.03.2011, 21:51

buna buna

Anamaria7 1

21.03.2011, 22:19

multumesc tuturor

cismaru_nicoleta 1

22.03.2011, 01:35

si mie imi place soia

mamaieelena 1

22.03.2011, 08:38

divainbucatarie 1

22.03.2011, 09:32

mihaelar63 1

22.03.2011, 17:18

Exact asa prepar si eu mazarea cu cu soia .
Imi ziceam ca precis n-ai pus frunza de dafin , dar ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu soia si ciuperci