Tocanita de ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 50311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ciuperci congelate(ghebe)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • sare,piper
  • 100 ml lapte
  • 1/2 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 4-5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ghebe:

Am pus la calit in ulei ceapa tocata fin.Dupa cateva minute am adaugat si ardeiul rosu taiat cubulete.Am lasat sa se caleasca la foc potrivit 5 minute.In timpul acela am spalat ciupercile care erau decongelate.Le-am adaugat in cratita,am pus sare si piper si le-am lasat sa se fiarba la foc mic.Nu am pus apa deoarece lasa ciupercile.Daca apa scade si ciupercile nu sunt fierte mai poti adauga putina apa.La sfarsit am pus peste ele faina amestecata cu lapte.Am mai lasat pe foc inca 5 minute amestecand continiu.La sfarsit am pus doua linguri de smantana si am potrivit de sare si piper fiindca a mai fost nevoie.Se servesc cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]