- 1 kg fasole congelata;
- 2 cartofi;
- o ceapa mare;
- 1 ardei;
- 6-7 catei de usturoi;
- 5 linguri rosii cubulete in suc;
- patrunjel;
- sare;
- piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole galbena:
- Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele.
- Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat.
- Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta.
- Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am adaugat rosiile, un pahar cu apa si am lasat sa fiarba cateva minute, pana a scazut.
- Cand au fiert cartofii, am pus ceapa, ardeiul si rosiile in cratita, peste fasole si cartofi.
- Am adaugat usturoiul pisat, patrunjelul tocat si am potrivit gustul cu sare si piper.
- Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am oprit focul si am servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.