Tocanita de ceapa cu pui

de sasha in Pui, 4 Mar 2013 | 3342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 2 kg ceapa
  • 6 linguri bulion
  • biper boabe
  • 2 foi de dafin
  • ulei,
  • sare,
  • apa
  • 1 leg patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Pulpele se fierb in apa cu sare  pt 15 minute ca sa putem lua spuma. Se curata ceapa si se toaca marunt.

Cand pulpele s-au fiert se prajesc in ulei incins pentru 2 minute si se adauga ceapa;cand ceapa devine sticloasa adaugam foile de dafin, piperul, bulionul si amestecam,punem apa cat sa cuprinda ceapa ( apa in care au fiert pulpele), si verificam daca a scazut apa.

In cazul in care mai trebuie apa punem din "supa de pui" si tot asa. Potrivim gustul de sare. Tocam patrunjelul marunt si-l punem in tocanita. Cand ceapa este moale o dam oprim focul.

Servim tocanita calda, langa o mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

04.03.2013, 22:45

Sim0na 1

05.03.2013, 14:48

babi5 1

17.12.2014, 07:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui