Tocanita de cartofi in vas roman

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 9762 vizualizari

 

O RETETA MAI DIETETICA

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi potriviti
  • masline
  • sare, piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri de ulei
  • 2-3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi in vas roman:

1.Se curata cartofii de coaja, si se taie cubulete.

2. Ceapa se taie marunt, ardeiul gras cubulete si se pun impreuna cu cartofii la fiert la foc potrivit timp de circa 30 minute, adaugand apa cat sa acopere compozitia din cratita .

3. Cand cartofii sant fierti presaram condimentele (sare ,piper si boiaua de ardei dulce ), adaugam maslinele si  bulionul  . Mai lasam sa fiarba cam 10 minute.

4. La final se aduga legatura de patrunjel si se acopera cratita cu capac pentru mentinerea aromei.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mena29 1

08.11.2010, 12:02

Si eu vin la masa,Onuta

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 15:02

ce buna trebuie sa fie pregatita in acest vas...............

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:21

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, cu ardei copti