Tocanita de cartofi cu orez (de post)

de kamy in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 5259 vizualizari

 

Sabinei nu-i plac tocanitele cu sos subtire(zice ca-i ciorba)si am spus sa pun orez ca sa o ingros si sa renunt la amidon(faina)

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 2 ceape potrivite
  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri orez
  • 2 foi dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu orez (de post):

Intr-o cratita se pun doua linguri de ulei,se caleste putin ceapa,se adauga cartofi taiati cubulete(sau cum doriti),sare,piper,dafinul si apa sa-i acopere.Cand sunt aproape fierti se pune pasta de ardei,pasta de rosii si orezul spalat si scurs.Se mai lasa la fiert la foc mic,15 min,cu capacul pus,se pune cimbru,patrunjel sau marar si se opreste focul.

Se serveste alaturi de muraturi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu orez (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara