Curatam cartofii si ii spalam, ii taiem cuburi si ii lasam in apa pana dam pe razatoare morcovul, tocam ardeiul, dovlecelul si ceapa. Punem intr-o cratita uleiul si cand se incinge adaugam ceapa, o lasam pana devine sticloasa apoi adaugam restul legumelor si punem si o cescuta de apa {supa} calda si le lasam 3-4 minute. Adaugam cartofii taiati cubulete, amestecam si adaugam apa {supa} calduta cat cuprinde. Lasam 5 minute si intre timp se mai adauga cate un pic de apa sau supa. Lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert prima data condimentam de sare si piper si usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba {intre timp e posibil sa mai adaugam apa pt. ca o sa scada} Spre final adaugam si bulionul mai lasam 3 minute si adaugam si zarzavaturile tocate si putem opri focul.
Pofta buna!!
1
Se serveste cu acritura: castraveti la otet, gogosari chiar si cu diferite salate.