Tocanita cu pipote de curcan

de -Licurici- in Curcan, 17 Iun 2015 | 9966 vizualizari

 

Am avut pofta de un sos de rosii cu ceapa multa si m-am gandit ca ar merge foarte bine cu pipotele care le aveam in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote de curcan
  • 2 cepe
  • 8 rosii coapte
  • 6 catei de usturoi
  • condimente (sare, piper, mic de ierburi aromatice, curry, fulgi de chilli)
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pipote de curcan:

  • Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine).
  • Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat.
  • Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt.
  • Am pus o cratita pe foc cu putin ulei, am adaugat pipotele, le-am lasat sa se prajeasca cam 5 min, dupa care am pus un pahar cu apa si le-am lasat sa fiarba 40 min, pana a scazut apa.
  • Dupa 40 min, am adaugat ceapa si usturoiul, le-am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat rosiile si condimentele.
  • Le-am mai lasat inca 40 de min pe foc.
  • la sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

18.06.2015, 11:07

ce bun

mirela0911 1

18.06.2015, 14:20

Cred ca a iesit tare buna!

-Licurici- 1

19.06.2015, 08:46

Foarte buna a fost, s-a terminat imediat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot