Tocanita cu piept de pui

de Kamelia92 in Pui, 19 Aug 2013 | 9861 vizualizari

 

O rețeta rapida ce merge de minune cu o mamaliga mareeee :):)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi medii
  • 3 ardei medii
  • 5 roșii medii
  • sare, zahăr, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu piept de pui:

Intr-o oala punem puțin ulei si prajim la foc mediu spre mic fileul de pui tăiat bucati mici. Îl săram un pic si dupa vreo 7 minute punem in oala ceapa tăiata feliute mici. Peste încă vreo 4-6 minute adaugam morcovul dat prin razatoare. In cca 7-9 minute adaugam ardeiul taiat relativ marunt. Roșiile curatate de coaja se taie in mana marunt si se adauga in masa tocanitei  de mai sus după cca 10 minute. Odată ce da in clocot saram si adaugam o lingura rasa de zahăr. Lăsăm pe foc mic cca 10 minute si tocanita e gata :)

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui