Tocanita cu legume si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mai 2017 | 5374 vizualizari

 

Foarte gustoasa, ne-a ajuns doar la 1 masa :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g care de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume si carne de porc:

Punem la calit legumele: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat julienne si morcovul dat pe razatoare. Eu am avut morcov amestecat cu ardei ras, de la congelator.

Le lasam 6-7 minute la calit, dupa care adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Adaugam si carnea prajita separat. Completam cu apa si lasam la fiert, aprox. 25-30 de minute, dupa care adaugam pasta de tomate, Maggi si piper dupa gust.

Mai lasam 15 minute pe foc, iar inainte sa stingem focul tochiturii, adaugam si mararul tocat marut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui Maggi cu sare, ardei boia, piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii