Tocanita cu ceapa si pulpite de pui

de Cris2711 in Pui, 24 Sep 2016 | 3568 vizualizari

 

Asa o tocanita delicioasa pentru o sambata de septembrie cu soare.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 6 pulpite de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 100 ml suc de rosii
  • 5-6 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • ierburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa si pulpite de pui:

Pulpitele de pui  se calesc in ulei de masline ,apoi se scot intr-un castronel.

Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele.

Cand este calita se adauga sucul de rosii si rosiile cherry taiate pe jumatate.

Toate acestea cand sunt calite se sting cu vinul alb.

Se adauga si condimentele de mai sus sau care va plac voua.

Se adauga si pulpitele in tocanita.

Apoi se lasa sa fiarba la foc mic,am adaugat  400 ml apa.

Se pune capacul deasupra si se lasa sa fiarba circa o ora.

Eu am adaugat si galustele bavareze cu 10 minute inainte de a fii gata.

Cand este gata se serveste cu o garnitura la alegere,eu am ales galuste bavareze ca tot este perioada de Oktoberfest!

Si o salata de castraveti a armonizat cu tocanita de ceapa si pui.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

o mamaliguta langa-un deliciu

2

cu muraturi deasemenea

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa si pulpite de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume