Tocana de vara

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 25 Iun 2010 | 7978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 cepe
  • -2 morcovi
  • -5 vinete
  • -2 dovlecei
  • -4-5 rosii
  • -5-6 ciuperci
  • -1 ardei rosu
  • -1 ardei galben
  • -500 g carne de pui/porc
  • -bulion
  • -sare,piper,patrunjel  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vara:

Carnea se inabuse in ulei.Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa tocata marunt care se inabuse,apoi ciupercile proaspete,ardeii taiati fasii,rosiile decojite taiate cubulete,morcovii cubulete si putin bulion.

In vasul in care s-a inabusit carnea se inabuse vinetele si dovlecelul taiate mai mari.Peste ceapa,ciuperci,ardei se adauga vinetele,dovlecelul,carnea si 1 cana de apa cu bulion si se lasa pe foc aprox 30 min la foc mic,se sareaza,se pipereaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Julie 1

25.06.2010, 14:02

Delicios amestec!

Ramonaky 1

25.06.2010, 17:51

mmm,delicioasamerge cu mamaliguta

adry88 1

07.07.2011, 17:20

chiar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie