Tocana de legume (reteta usoara)

de vero_closca in Zacusca, 26 Aug 2010 | 18841 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras 1

26.08.2010, 11:05

extraordinar mod de preparare. imi plac mult mincarurile facute in ceaun

Rocsi 1

26.08.2010, 11:14

si ajutoare ai avut....si ai factu si multa...super

Sylvia 1

26.08.2010, 11:43

Superb arata si ce cantitati ati facut

susu 1

26.08.2010, 12:49

5 furculite, arata demnetial si la cazan...are un gust.

Corinuta 1

26.08.2010, 13:51

Ai un cazan......sa-ti traiasca!

rivka 1

26.08.2010, 14:04

si eu vreaaaaaaaau

jolygina 1

26.08.2010, 14:18

pai daca-i asa usoara am si salvat-o

lili 1

26.08.2010, 14:29

arata tare bine...si la ceaun cred ca e super!!!

Bucataras Medi 1

26.08.2010, 16:13

o bunatate........felicitari!.............

vero_closca 1

26.08.2010, 17:17

va multumesc pt laude si va pupic dulce!

Dana Cristea - pusikmea 1

26.08.2010, 17:55

super vero, mancarurile facute la foc de lemn sunt cele mai bune, ia ca ma apuc si eu sa incing un foc pe blocsi sora mea face aceeasi tocanita si imi da si mie

vero_closca 1

26.08.2010, 19:38

da,e delicioasa mancarea facuta cu foc de lemne! pusikmea ,iti trimit si eu un borcan de pofta?

Julie 1

26.08.2010, 20:03

Super mancare!

costy1969 1

18.09.2010, 17:44

masuri mai mici nu ai?numia cu galeata lucrazi.

Bucataras 1

18.09.2010, 18:13

costy, uita-te la poze, super, facut totul in tuci, pe foc de lemne. la asa mod de preparare nu putea sa dea gramajul pt un borcanel de 800

vero_closca 1

18.09.2010, 18:28

COSTY poti sa micsorezi cantitatile dar sa pastrezi proportiile!

vero_closca 1

18.09.2010, 18:28

bucataras, multumesc pt aprecieri!

ela 1

18.09.2010, 18:42

harnicuta bucatareasa

vero_closca 1

18.09.2010, 19:47

multumesc,ela! esti o scumpa...si la fel de harnicuta!

ela 1

18.09.2010, 20:19

vero_closca 1

20.09.2010, 13:16

elena1988 1

08.02.2011, 13:26

MIUTA 1

05.07.2011, 00:06

Suuuuper buna

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca