Tocana de ied

de simona72 in Oaie, 7 Oct 2014 | 6100 vizualizari

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 12:45

saracu de el ,nu l-ai lasat sa creasca bunaaaaaaaa

portiadelumina 1

07.10.2014, 12:46

Merge de nota 10. Duminică am mâncat pastramă de ied, dar şi tocana e minunată.

simona72 1

07.10.2014, 12:48

Padre, baietii ai fost super incantati, mai ales ca nu le mai gatisem demult...multumesc!

simona72 1

07.10.2014, 12:50

Roxana

Adele 1

07.10.2014, 12:53

Mitinita 1

07.10.2014, 12:55

Eu nici nu stiu daca am mancat ied vreodata

simona72 1

07.10.2014, 12:57

Adele

simona72 1

07.10.2014, 12:59

Miti, multi zic ca e mai bun ca si mielul...mie imi plac ambele...iedul nu are mirosul asa de patrunzator...

kukibella 1

07.10.2014, 13:09

simona72 1

07.10.2014, 13:09

Kuki

Pushaa 1

07.10.2014, 13:19

Constelatialeu 1

07.10.2014, 15:03

Unde te duci tu iedule...in tocana mai...

- Andreea - 1

07.10.2014, 15:19

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:19

eu nu cred ca pap asa ceva dar da sa gust totusi

Gherca Daniela 1

07.10.2014, 16:41

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:26

buna buna

Merisor 1

07.10.2014, 20:55

N-am mancat ied pana acum, dar arata tare bine!

babi5 1

13.10.2014, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama la cuptor