Tocana de hribi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2011 | 15972 vizualizari

COMENTARII (14)

Lau 1

04.07.2011, 22:23

place

Rocsi 1

04.07.2011, 22:33

hribii sunt preferatii mei

marcela1979 1

04.07.2011, 22:34

ma servesc cu o portie

diaconta 1

04.07.2011, 23:19

dupa galbiori,astia-mi plac si mie mult

deyutzky 1

05.07.2011, 01:31

Ina 1

05.07.2011, 05:56

ce bine arata!

LUK 1

05.07.2011, 08:20

sunt foarte buni

aziz 1

05.07.2011, 08:49

ce pofta mi-ai facut!!! mac si eu sa caut niscai hribi prin nisipurile noastre delicios

LicutaMarin 1

05.07.2011, 12:48

super!!!

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:55

adry88 1

06.07.2011, 21:31

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:23

vai....!!ce-mi place..

horia 1

12.07.2011, 01:36

o mancare sanatoasa si foarte gustoasa cum bine zici.totusi imaginile spun totul despre acest minunat preparat.felicitari !

babyyy 1

05.08.2011, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute