Tocana de cartofi cu carnati subtiri

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Aug 2014 | 2474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati carnati subtiri de la Sergiana
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • 1-2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc, sare, piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnati subtiri:

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.

Carnatii ii taiem bucati potrivite si ii adaugam peste ceapa putin calita.

Se adauga putina apa si se lasa la foc mic.

Intre timp se curata cartofii si se taie cuburi, se adauga in ceaun peste carnati, punem apa cat sa acopere, condimentele si usturoiul strivit si lasam sa fiarba.

Dupa ce s-au fiert cartofii si carnatii si zeama a scazut se adauga putin patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati subtiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

03.08.2014, 11:52

babi

Bya Ralu 1

03.08.2014, 11:52

veverito!te astept

Panacris 1

13.08.2014, 18:11

Bună tocana! Pe gustul Zmeilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure pe pat de legume