Tocana de carne de porc cu paste

de Bya Ralu in Porc, 10 Aug 2016 | 6006 vizualizari

COMENTARII (30)

AndrutzaP 1

10.08.2016, 11:42

bune! Super idee

diaconta 1

10.08.2016, 11:50

Asta-mi place

Panacris 1

10.08.2016, 12:02

Tocmai asta prepar acum Mă rog pe apropape, pulpă de porc cu sos de smântână și spirale Ne place tare mult!

Constelatialeu 1

10.08.2016, 12:05

Vreo 3 portii de porc....

stefy_a 1

10.08.2016, 12:08

o bunatate!!

mena29 1

10.08.2016, 12:32

MotanLaOale 1

10.08.2016, 12:47

bun bun

Ancutsa 1

10.08.2016, 13:04

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:08

andrutza

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:08

ma bucur dia

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

cristina bun si ceea ce faci tu

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

nu am cleme

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

stefy multumesc

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

mena

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

motan

Bya Ralu 1

10.08.2016, 13:09

ancutza

mena29 1

10.08.2016, 13:35

Ne faci la Paltinis?

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 13:46

Bya Ralu 1

10.08.2016, 20:52

nu nu mena ca nu va place

Bya Ralu 1

10.08.2016, 20:53

daniela

Rocsi 1

10.08.2016, 21:16

Mmmm, ce bunatate de preparat!

Meea 1

10.08.2016, 23:19

OOOOOh myyy trimite si aiciii

mena29 1

11.08.2016, 00:07

Ba ne place! Tu fa-ne!

Bya Ralu 1

11.08.2016, 10:46

rocsi

Bya Ralu 1

11.08.2016, 10:46

meea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca fiarta in zeama de varza