Tocana cu crenvusti

de Lorra in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2013 | 10606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 cremwursti
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura pasta tomate
  • patrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu crenvusti:

Se curata legumele, se toaca si se pun la calit in putin ulei si sare.

Intre timp se fierb cremwurstii.

Cand legumele s-au calit, se adauga cartofii taiati cubulete si apa cat sa-i acopere. Cand au fiert se pune pasta de tomate.

La final, se condimenteaza cu piper, se potriveste de sare si se adauga cremwurstii taiati felii.

Se mai lasa 5 min., se pune patrunjelul tocat marunt si se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata de varza cruda sau dupa preferinte.

2

Iese delicioasa si cu masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
''Talmes balmes''