Toba de pasare

de Bucataras Diana in Curcan, 6 Ian 2017 | 6089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • 1 piept de pui, (dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • cca. o capatana de usturoi
  • 40-50 g gelatina pudra
  • punga pentru friptura
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pasare:

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine. Punem compozitia intr-o punga pentru friptura, o legam la gura si o asezam intr-o tava de cozonac. Dam la cuptorul preincalzit, la  foc mediu, pentru circa 45-50 de minute. Scoatem tava din cuptor si asezam peste “toba” un tocator ingust de lemn cu o greutate deasupra. Asteptam sa se raceasca in tava apoi o dam la frigider pana a doua zi, cand o putem portiona. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut, pe pat de legume