Tiramisu reţetă reinterpretata

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 4447 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de ness
  • 4 linguri amidon
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 5 linguri de mascarpone
  • 1 l lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.

Se desface amidonul in putin lapte.

Intr-un vas se pune laptele si se incalzeste usor, se da deoparte, se adauga nessul, crema de galbenusuri, amidonul si se amesteca bine. Se strecoara compozitia, apoi se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa.

Crema obtinuta se imparte in 2 parti egale, intr-una se adauga mascarpone, iar in cealalta ciocolata topita (eu nu am topit-o de tot). Amestecam bine.

Se toarna in pahare, un strat alb, unul maro, se pudreaza cacao deasupra si se da la rece 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu budinca si fructe