Tiramisu reţetă rapida

de nico15 in Prajituri, 5 Dec 2010 | 5945 vizualizari

 

Tiramisu reţetă rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 g
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua,
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen toping) si fulgi de drajeuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă rapida:

Tiramisu reţetă rapida

Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita

daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra.

Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua,

deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema,

se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupra precum si 2-3 pliculete de ness( se amesteca continutul pliculetelor).

Se da la frigider 45 de minute.

Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura,

se pun fulgii colorati.

Simplu si gustos.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Regina Maria