Tiramisu reţetă cu frisca

de dana1986 in Prajituri, 3 Mai 2011 | 4491 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 6 linguri zahar +2 linguri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr branza mascarpone
  • lapte
  • piscoturi(in functie de tava in care il preparati)
  • 200-250 ml frisca
  • cafea naturala
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

 Tiramisu reţetă cu frisca

Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat pana se topeste de tot, apoi adaugam branza si omogenizam. Daca crema este prea consistenta adaugam lapte (in functie de cum vrem crema). Dupa ce avem crema pregatita, frisca batuta si cafeaua racita incepem sa asamblam prajitura.

Luam fiecare piscot si il trecem prin cafea( care a fost amestecata cu esenta de rom) dupa care o punem in tava. Dupa ce am acoperit toata tava cu piscoturi punem jumatate din crema, alt rand de piscoturi(al doilea) si restul de crema si ultimul rand de piscoturi(al treilea). Deasupra se pune frisca si se pudreaza cu cacao. Se pune la rece si se mananca a doua zi. DELICIOS.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală