Tiramisu reţetă adaptata

de nyana in Prajituri, 25 Noi 2009 | 12680 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 250 gr mascarpone
  • 3 albusuri
  • 1 pachet piscoturi(20 bucati)
  • 1 cana cafea amara( la care se poate adauga amareto , cognac)
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit.

Faceti cafeaua si ;lasati-o la racit.Bateti albusurile spuma. Amestecati usor crema cu albusurile si mascarpone.

Incepeti sa construiti prajitura: puneti intr-o tava de chec o hartie de copt . Adaugti cateva linguri de crema, Adaugati un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua rece.Puneti iar un rand de crema iar piscoturi ,ultimul rand trebuie sa fie de piscoturi.

Acoperit prajitura cu o folie de aluminiu si o dati la frigider timp de 6 ore

Rasturnati prajitura si o pudrati cu cacao.

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale