Tiramisu reţetă adaptata

de nyana in Prajituri, 25 Noi 2009 | 12801 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 250 gr mascarpone
  • 3 albusuri
  • 1 pachet piscoturi(20 bucati)
  • 1 cana cafea amara( la care se poate adauga amareto , cognac)
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit.

Faceti cafeaua si ;lasati-o la racit.Bateti albusurile spuma. Amestecati usor crema cu albusurile si mascarpone.

Incepeti sa construiti prajitura: puneti intr-o tava de chec o hartie de copt . Adaugti cateva linguri de crema, Adaugati un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua rece.Puneti iar un rand de crema iar piscoturi ,ultimul rand trebuie sa fie de piscoturi.

Acoperit prajitura cu o folie de aluminiu si o dati la frigider timp de 6 ore

Rasturnati prajitura si o pudrati cu cacao.

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

25.11.2009, 21:31

o bunatate este prajitura asta!

Teo 1

29.11.2009, 22:12

si mie imi place tare mult ,desi m-am ingrasat

Michelle 1

29.11.2009, 22:34

super prajitura tiramisu..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţeta cu frisca