Testoasa ciocolatoasa

de Corinuta in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 4150 vizualizari

 

Un desert rapid, simplu si atragator ptr cei mici si nu numai:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic cu budinca de ciocolata (sau de vanilie sau de care doriti:)
  • 450 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • 3 piscoturi
  • 10 biscuiti
  • 100-150 g ciocolata amaruie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Testoasa ciocolatoasa:

Se face o budinca din praful de budinca, lapte si zahar conform cu instructiunile de pe ambalaj. Intr-un castron pe care l-am udat putin turnam budinca, apoi o dam la rece. 

Dupa ce s-a racit, rasturnam budinca pe un platou. Taiem capetele de la piscoturi sa formam picioarele si codita broscutei, iar ptr cap lasam un capat mai mare putin. 

Topim ciocolata si o turnam peste biscuitii aranjati pe un gratar sau farfurie. Cand s-a intarit ciocolata ii asezam pe budinca si formam carapacea.

TIPS-URI

1

Daca aveti creioane ptr decor puteti desena pe carapace ce forme doriti:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Testoasa ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si nuca (chocolate crinkles)