Telemea de vaca pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 8474 vizualizari

 

foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr telemea de vaca
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca pane:

 

Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen