Teci cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Mancaruri de legume, 18 Iul 2015 | 4675 vizualizari

 

Din astea am poftit sa mananc doar cand am fost gravida, acum nu mai mananc.

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg teci de fasole;
  • 2 l apa;
  • doua linguri ulei;
  • sare;
  • o capatana mare de usturoi.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Teci cu usturoi:

Se pun apa, uleiul si sarea la foc intr-o cratita.

Tecilor li se indeparteaza moatele si se spala. Se lasa intregi sau se rup pe jumatate.

Cand apa da in clocote se pun tecile in ea si se fierb pana cand se inmoaie. Se lasa sa se racoreasca.

Se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste peste teci si se amesteca. Se potrivesc de sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Teci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi