Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare....si apoi turnam zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine pufoasa.
Separat amestecam galbenusurile cu praful de copt stins in lapte, margarina mierea si laptele.
Amestecam bine si turnam compozitia de galbenusuri peste albusuri si amestecam usor de jos in sus. Turnam si faina si amestecam.
Coacem la foc potrivit, nu inainte de pune o foaie de copt. ( cam 25-30 minute...dar cel mai sigur testam cu scobitoarea...eu am folosit un vas yena dreptunghiular mai inalt). Dupa ce s-a copt il scoatem si il lasam la racit.
Intre timp pregatim siropul: punem untul, zaharul, laptele, cacaoa, esenta pe foc si lasam pana da un clocot.
Blatul il taiem dupa ce s-a racit complet si fiecare bucatica o vom inmuia in siropul obtinut ( care trebuie sa fie rece) si vom tavali prin nuca de cocos roz.