Mango, ananas, cocos, tequilla și vanilie. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la acest desert inedit?
Untul şi zahărul se amestecă până se albește compoziția. Se adaugă gălbenuşurile pe rând, amestecând după fiecare adăugare. Se adaugă seminţele de vanilie, făina cernută şi puţină sare. Se amestecă până la omogenizare, apoi se modelează aluatul sub formă de discuri cu ajutorul unui inel cu diamentrul de 8 cm, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă la frigider 2 ore.
Se introduc discurile în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Mango şi ananasul se taie cuburi mici şi se lasă la scurs într-o sită pentru 20 de minute, apoi se stropesc cu tequilla.
Se macină alunele fin, se amestecă cu fulgii de cocos, uleiul de nuci, semințele de vanilie, laptele, mierea și sucul de portocală.
Pentru asamblare, folosind același inel cu care a fost modelat aluatul se așează mixul de mango și ananas peste aluat, iar deasupra, pesto de cocos.