Tarta pufoasa cu caise

de ionela2682 in Dulciuri, 27 Iul 2010 | 5853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  •  5 lg zahar
  • 5 lg ulei sau unt topit
  • 5 lg faina  
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu caise:

Galbenusurile se freaca cu zaharul ,zaharul vanilat si uleiul pana se albesc

-albusurile se bat spuma cu un praf de sare si praful de copt si se adauga peste galbenusuri

-se adauga faina si se omogenizeaza bine amestecand de jos in sus

-tava se unge cu ulei si  se tapeteaza cu faina -se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina

-se da la cuptor pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

28.07.2010, 20:07

multumesc tare mult ....nu a fost cine stie ce la taiatu-l caiselor....dar daca -ti place ce faci..iese tare frumos Dom'le

Teo 1

28.07.2010, 23:32

frumoasa prezentare !bravo !

Laly 1

29.07.2010, 14:21

Ce bine arata,da ce buna o fi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu gem de prune