Tarta picanta cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2012 | 3350 vizualizari

 

Dragilor, v-am cam neglijat cateva zile :D dar a fost din pricina ca am avut niscaiva probleme de rezolvat... Ca sa ma revansez va invit sa savurati o felie de tarta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g tarate de ovaz
  • 50 g complex tarate de grau, orz si secara
  • 1 ou
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 400 g iaurt
  • Umplutura:
  • 500 g branza (din iaurt)
  • 50 g ardei gras
  • sare
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta picanta cu branza:

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul.

2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 °C, 20-30 min.

3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit.

4. Amestecam branza cu sare.

5. Punem branza pe blat, iar deasupra acesteia punem ardeiul gras si patrunjelul si gata-i tarta. Simplu nu?!

TIPS-URI

1

puteti pune mai multa sau mai putina boia, in functie de cat de picant va place :P

2

puteti pune boia si in branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta picanta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de oaie si de vaca