Acum 2 saptamani am facut islere, portie dubla, de credeam ca or sa manance ai mei numai din astea!
Dar nu a fost asa... ajunsesera sa se cam usuce si atunci imi veni ideea sa le faramitez ca pe biscuiti si sa fac un blat.
Si asa se nascu o alta prajitura!
Intr-un vas topim margarina cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte, dupa care adaugam biscuitii faramitati sau dati prin masina de tocat,lasam biscuitii sa absoarba tot lichidul si ne ocupam de budinca, pe care o pregatim dupa instructiunile de pe plic.
O lasam si pe aceasta la racit, acoperita sa nu prinda crusta si ne pregatim sa montam prajitura.
Intr-o forma detasabila, punem biscuitii, presandu-i bine, apoi punem budinca.
Ornam cu capsuni si un pic de frisca.
Si asa islerele mele s-au transformat intr-o prajitura mai cocheta, daca pot spune asa!
Simplu, rapid si gustos