Tarta din islere cu capsuni

de janet in Prajituri, 27 Mai 2010 | 3952 vizualizari

 

Acum 2 saptamani am facut islere, portie dubla, de credeam ca or sa manance ai mei numai din astea!
Dar nu a fost asa... ajunsesera sa se cam usuce si atunci imi veni ideea sa le faramitez ca pe biscuiti si sa fac un blat.
Si asa se nascu o alta prajitura!

 

INGREDIENTE

  • -500 de gr de biscuiti simpli(in cazul meu, islerele sfaramate)
  • -125 gr margarina unirea
  • -5 linguri de zahar
  • -500 ml lapte
  • -o budinca de vanilie din comert
  • -300gr de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din islere cu capsuni:

Intr-un vas topim margarina cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte, dupa care adaugam biscuitii faramitati sau dati prin masina de tocat,lasam biscuitii sa absoarba tot lichidul si ne ocupam de budinca, pe care o pregatim dupa instructiunile de pe plic.
O lasam si pe aceasta la racit, acoperita sa nu prinda crusta si ne pregatim sa montam prajitura.

Intr-o forma detasabila, punem biscuitii, presandu-i bine, apoi punem budinca.

Ornam cu capsuni si un pic de frisca.

Si asa islerele mele s-au transformat intr-o prajitura mai cocheta, daca pot spune asa!

Simplu, rapid si gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din islere cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (10)

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 21:30

Doamne ce bine arata,numa buna de mancat.Janet draga mea,5 furculite si felicitari ai aranjat-o foarte frumos.

gaby_duceag 1

27.05.2010, 21:31

pe gustul meu

nadina73 1

28.05.2010, 01:23

super buna cu siguranta 5 furcu

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Profiterol