Buni, poate nu m.-am exprimat cum trebuie in descrierea retetei, pentru ca de obicei nu prea am timp.
Eu pun zahar la topit intr-o craticioara de inox si storc peste el zeama de la o lamaie.
Lamaia ii taie gustul extrem de dulce al zaharului si in plus, culoarea zaharului ars pe prajitura, cand se raceste, devine lucioasa.
Torn zaharul ars in tava de prajitura( pe care o tin in congelator inainte de a o folosi) si in felul asta zaharul se incheaga mai repede.
Trebuie lasat sa se raceasca pana incepe sa crape, daca poti s-o lasi in firgider o ora, doua, mai bine.
Cand pui compozitia peste zaharul ars rece, cele doua nu se amesteca.
Cand o scoti din tava, trebuie sa fie foarte rece tarta, altfel crema de zahar ars este subtire si lichida, dand prajiturii un aspect nu tocmai placut.
Eu mai stiu cateva retete de tarta, insa asta e cel mai usor de facut.