Tarta de legume la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2013 | 5895 vizualizari

 

o garnitura satioasa

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti
  • 2 morcovi mari
  • 2 oua
  • 1 cutie boabe de fasole rosie
  • 1 cutie porumb
  • margarina pentru uns tava
  • cascaval ras + susan
  • condimente dupa gust: sare, piper alb, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de legume la cuptor:

Am fiert cartofii in coaja; morcovii i-am curatat, feliat si fiert separat.

Cartofii fierti i-am curatat si i-am dat pe razatoarea mare. Am adaugat cele 2 oua si condimentele, apoi am asezat acest amestec in forma unsa cu margarina. Peste cartofi am asezat feliutele de morcov fiert, boabele de fasole si porumb iar deasupra am presarat cascavalul ras si susanul.

Am dat forma la cuptor,la temperatura moderata pana s-a format o crusta aurie la suprafata tartei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv