Inventie proprie
Amestecam faina cu cacao si o punem peste compozitie. Intr-o tava de cuptor punem hartie de copt si incingem cuptorul in prealabil la 200 grade. Lasam blatul sa se coaca 40 minute, dupa care il lasam sa se raceasca si scobim in el ca la musuroiul de cartita. Facem faramite de blat (pentru decor).
Insiropam blatul cu siropul preparat in felul urmator:
Punem intr-o cratita pe foc apa, cu capucino si zahar si lasam sa dea in clocot pana se dizolva.Cu siropul obtinut insiropam blatul la tarta.Bananele le taiem pe diagonala si le asezam peste blat.Crema tiramisu o amestecam cu laptele si o batem 3-5 minute cu mixerul si o punem peste banane.
Pe deasupra tartei punem incepand din mijloc in cerc nuca de cocos si blatul faramitat.
Am uitat sa precizez ca tarta statea pe masa nu pe perete....e doar fotografia intoarsa, iar sagetile sunt chiar de la jocul meu Dartz care imi place la fel de mult ca si tarta.